Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων
Δημόσιες Ακροάσεις ΑΝΑΒΟΛΗ Σας πληροφορούμε ότι, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει την αναβολή σε εύθετο χρόνο της Δημόσιας Ακρόασης η οποία ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή 23/10/2020. Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της θα ενημερωθείτε έγκαιρα 23.10.2020 Aίτηση των κ.κ. Μάρως Ευαγγέλου, Χρυστάλλας Κιαφκιουλλή, Λουκά Κουντούρη, Παναγιώτη Ντουρή και Χρήστου και Μάριου Κόκκινου (ΛΑΡ/0390/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για Κέντρο Πολλαπλού Αθλητικού / Ψυχαγωγικού Χαρακτήρα Μεγάλης Κλίμακας και Οργανωμένου Αθλητικού Κέντρου Μεγάλης Κλίμακας,στο Δήμο Αραδίππου, στην Επαρχία Λάρνακας.

Δημόσιες Ακροάσεις


ΑΝΑΒΟΛΗ

Σας πληροφορούμε ότι, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει την αναβολή σε εύθετο χρόνο της Δημόσιας Ακρόασης η οποία ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή 23/10/2020. Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της θα ενημερωθείτε έγκαιρα

23.10.2020 Aίτηση των κ.κ. Μάρως Ευαγγέλου, Χρυστάλλας Κιαφκιουλλή, Λουκά Κουντούρη, Παναγιώτη Ντουρή και Χρήστου και Μάριου Κόκκινου (ΛΑΡ/0390/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για Κέντρο Πολλαπλού Αθλητικού / Ψυχαγωγικού Χαρακτήρα Μεγάλης Κλίμακας και Οργανωμένου Αθλητικού Κέντρου Μεγάλης Κλίμακας,στο Δήμο Αραδίππου, στην Επαρχία Λάρνακας.Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει τη διεξαγωγή Δημόσιας Ακρόασης, την Παρασκευή 23/10/2020, η ώρα 11.00 π.μ., σε αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου (αρ. τηλ. 24811017).


Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Ανακοίνωση MARW EUAGGELOU KAI ALLOI.pdf


Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

eProcurement