Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων
Δημόσιες Ακροάσεις 13.10.2015 Αίτηση του Κηδεμόνα Τ/Κ Περιουσιών (για Ανδρέα Ματώλη), με αρ φακ. Α89/14, η οποία αφορά τη χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για προσθηκομετατροπές σε ανάπτυξη που αφορά λούνα παρκ, αίθουσα εκδηλώσεων και παιδική χαρά και αλλαγή χρήσης σε αίθουσα εκδηλώσεων / δεξιώσεων με δυνατότητα εστίασης στο Δήμο Λάρνακας, στην Επαρχία Λάρνακας.

Δημόσιες Ακροάσεις


13.10.2015 Αίτηση του Κηδεμόνα Τ/Κ Περιουσιών (για Ανδρέα Ματώλη), με αρ φακ. Α89/14, η οποία αφορά τη χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για προσθηκομετατροπές σε ανάπτυξη που αφορά λούνα παρκ, αίθουσα εκδηλώσεων και παιδική χαρά και αλλαγή χρήσης σε αίθουσα εκδηλώσεων / δεξιώσεων με δυνατότητα εστίασης στο Δήμο Λάρνακας, στην Επαρχία Λάρνακας.


Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει τη διεξαγωγή Δημόσιας Ακρόασης, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, στις 10.30π.μ., στο χώρο της ανάπτυξης (Κτήμα Μακένζυ), Οδός Φιλοπάππου 24, Περιοχή Μακένζυ (αρ. τηλ. 24651111).


Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Ανακοίνωση.pdf


Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

eProcurement