Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων (ΣΥ.ΜΕ.ΠΑ).

Στην ιστοσελίδα παρατίθενται διάφορες πληροφορίες, όπως ο ρόλος και η λειτουργία του Συμβουλίου, ο τρόπος υποβολής αίτησης για χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση και η διαδικασία εξέτασής της.

Στόχος μας είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας.


Δημόσιες Ακροάσεις: 26.05.2017 Αίτηση των κ.κ. Μιχαλάκη Δημητρίου, Σοφίας Παπακωνσταντίνου, Σπύρου Παύλου, Γεώργιου Παπακωνσταντίνου και Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου (ΛΕΥ/1266/2015), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών της Δήλωσης Πολιτικής, για ανέγερση αίθουσας δεξιώσεων (νομιμοποίηση αυθαίρετα υφιστάμενης ανάπτυξης), στην Κοινότητα Αγίου Ιωάννη Μαλούντας, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Δημόσιες Ακροάσεις: 09.03.2018 Αίτηση της Εταιρείας Storikon Ltd (ΛΕΥ/0392-0393/2016), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, για προσθηκομετατροπές σε υφιστάμενη οικοδομή (ΛΕΥ/0392/2016) και αλλαγή χρήσης του 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ορόφου της οικοδομής από διαμερίσματα σε γραφεία (ΛΕΥ/0393/2016) (πενταώροφη οικοδομή με καταστήματα στο ισόγειο που για σκοπούς πολεοδομικής ρύθμισης λογίζεται ως 1ος όροφος) και χωροθέτηση των χώρων στάθμευσης που απαιτούνται για την ανάπτυξη σε όμορο οικιστικό τεμάχιο, στα τεμάχια 2350 (εντός του υφίσταται η οικοδομή) και 897 (συμμετέχει αποκλειστικά ως χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση μέρους των αναγκών των γραφείων), στο Δήμο Στροβόλου, στην Επαρχία Λευκωσίας.


Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

eProcurement