Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων (ΣΥ.ΜΕ.ΠΑ).

Στην ιστοσελίδα παρατίθενται διάφορες πληροφορίες, όπως ο ρόλος και η λειτουργία του Συμβουλίου, ο τρόπος υποβολής αίτησης για χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση και η διαδικασία εξέτασής της.

Στόχος μας είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας.


Ανακοινώσεις: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - COVID-19

Δημόσιες Ακροάσεις: 06.11.2020 Αίτηση των κ.κ. Μάρως Ευαγγέλου, Χρυστάλλας Κιαφκιουλλή, Λουκά Κουντούρη,Παναγιώτη Ντουρή και Χρήστου και Μάριου Κόκκινου (ΛΑΡ/0390/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για Κέντρο Πολλαπλού Αθλητικού / Ψυχαγωγικού Χαρακτήρα Μεγάλης Κλίμακας και Οργανωμένου Αθλητικού Κέντρου Μεγάλης Κλίμακας, στον Δήμο Αραδίππου, στην Επαρχία Λάρνακας.

Δημόσιες Ακροάσεις: AΝΑΒΟΛΗ Σας πληροφορούμε ότι, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει την αναβολή σε εύθετο χρόνο της Δημόσιας Ακρόασης η οποία ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή 13/11/2020. Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Αίτηση του Αθλητικού Σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας (ΛΕΥ/0446/2019), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, για Αθλητικό Κέντρο με υπαίθριες και κλειστές εγκαταστάσεις,στο Δήμο Γερίου, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Δημόσιες Ακροάσεις: 18.09.2020 Aίτηση της Eταιρείας C.A.C Papantoniou LTD (185/2016), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Πάφου, για προσθηκομετατροπές σε υφιστάμενη υπεραγορά, κατεδάφιση τμήματος υφιστάμενου κτιρίου και ανέγερση νέου, το οποίο ενσωματώνεται στην υφιστάμενη υπεραγορά και περιλαμβάνει ισόγειο και δύο υπόγεια, προσθήκη μεταλλικών κατασκευών για στέγαση των χώρων στάθμευσης και χωροθέτηση μέρους των απαιτήσεων σε χώρους στάθμευσης σε 3 συνεχόμενα παρακείμενα οικιστικά τεμάχια, στο Δήμο Πάφου, στην Επαρχία Πάφου.


Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

eProcurement