Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων (ΣΥ.ΜΕ.ΠΑ).

Στην ιστοσελίδα παρατίθενται διάφορες πληροφορίες, όπως ο ρόλος και η λειτουργία του Συμβουλίου, ο τρόπος υποβολής αίτησης για χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση και η διαδικασία εξέτασής της.

Στόχος μας είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας.


Ανακοινώσεις: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - COVID-19

Δημόσιες Ακροάσεις: 24.07.2020 Aίτηση της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου (για Athinodorou Super Beton Ltd) (ΠΑΦ/00867/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Πάφου, για εργοστάσιο παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος, στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, στην Επαρχία Πάφου.

Δημόσιες Ακροάσεις: 24.07.2020 Αίτηση της Εταιρείας Athinodorou Beton - Estates Ltd (ΠΑΦ/0010/2018), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Πάφου, για ανέγερση κεντρικών γραφείων, συνεργείου επισκευής μηχανοκίνητων οχημάτων, αποθήκης εξαρτημάτων, στεγάστρου ιδιωτικής αντλίας καυσίμων και στεγάστρου δεξαμενής αποθήκευσης καυσίμων, στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, στην Επαρχία Πάφου.

Δημόσιες Ακροάσεις: 17.07.2020 Αίτηση της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου (για Λήδρα Μπετόν Λτδ) (ΠΑΦ/0694/2018), που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 20/03/2020 και αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, και αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Πάφου, για ανέγερση εργοστασίου παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας Πάφου, στην Επαρχία Πάφου.


Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

eProcurement